Denkers en doeners

Marketeers en communicatieadviseurs. Concept denkers en ontwerpers. Tekstschrijvers, fotografen, filmmakers, creatieve vormgevers, technische programmeurs, Google specialisten en meer. Een team van professionals om klanten van A tot Z, op maat, van dienst te kunnen zijn op marketingcommunicatiegebied.

In 1997 begon Miriam Donkers, na 13 jaar voor andere bureaus te hebben gewerkt, Donkers Marketing Communicatie. Met één duidelijke in die tijd zeer ongebruikelijke visie: wat in de aannemerij kan met projectontwikkelaars, aannemers en sub-aannemers, moet in de reclamewereld ook mogelijk zijn.
Wil je voor verschillende klanten allround en full service kunnen werken, up-to-date zijn en blijven, voor groot en klein kunnen blijven werken, in verschillende branches, dan moet je als projectontwikkelaar en aannemer op alle expertises in het marketing en communicatie vak talenten (sub-aannemers) flexibel in kunnen zetten. Alleen op die manier kun je allround blijven, op alle fronten topkwaliteit leveren, onafhankelijk richting middelen of oplossingen blijven en de overview houden.

In januari 2010 werd naast Donkers MC, Kansa online marketing communicatieopgericht om de kennis en ervaring op specifieke online onderdelen beter te kunnen profileren. Bij Kansa spelen ook trainingen en kennisoverdracht aan klanten over online innovaties, online ontwikkelingen en online communicatiemiddelen een zeer belangrijke rol.   Veel opdrachtgevers van Donkers maken inmiddels ook gebruik van de diensten van Kansa en vice versa. 

In de afgelopen 20 jaar heeft Miriam Donkers met veel zorg een bijzonder team van sub-aannemers samengesteld, ontwikkeld en met nieuwe talenten aangevuld. Het zijn stuk voor stuk professionals op hun eigen vakgebied met veel kennis en ervaring. Het vaste team telt anno 2017 35 professionals. 

Hoe dat werkt leest u hier.

"Ik werk al sinds 2001 samen met Donkers Marketing Communicatie, omdat ik altijd kwaliteit krijg tot de laatste komma. Met een inzet en service waar je ‘u’ tegen zegt. Bevlogen, maar nuchter. Strategisch maar ook praktisch. Daarbij ook zeer betrokken en oplossingsgericht. Als ik
Donkers inschakel, weet ik voor de volle 100 % dat ik iets geleverd krijg dat ver, maar dan ook ver boven de middelmaat uitstijgt."

Margot van der Haring
Beleidsadviseur Communicatie
Gemeente Wageningen en Regio Foodvalley

uw eerste contactpersoon: Miriam donkers

Afspraak maken?
06-53 57 10 68